StartVad vi görKlubbstugan2013 - KlubbstuganÅrets städdag vid klubbstugan

Årets städdag vid klubbstugan

Nu är det åter rent och snyggt på Gålö!

Tillsammans med många andra har nu stora delar av Gålö, och framför allt stränderna, städats som en del av den årliga kampanjen Städa Sverige som sponsras av bl-a Coca Cola.

För vår del var det ett glatt gäng med ungdomar som åter tog sig an hela stranden från vandrarhemmet och bort till "Leffes båthus", skogspartiet ovanför stranden och området kring klubbstugan. Även området runt vandrarhemmet fick sig en genomgång av bara farten.

Vi började kl 10 med lite taktiksnack och sen gick vi ut med påsar i händerna. För att kontrollera att hela området verkligen var genomsökt fanns det små "skatter" utlagda som i en senare lottdragning blev till fina priser till alla som var med.

I år regnade det bara litegrann jämfört med förra året när det regnade större delen av dagen men alla var, liksom då, glada ändå!

Kalle passade  på att inventera sitt potatisland medan Ingemar i lugn och ro inventerade QSL-lådan.

Jättetack till alla ungdomar som hjälpt till och gjort snyggt!

Nedan lite bilder tagna av Robban TAE (håll muspekaren ovanför de små bilderna)

Klicka på bilden!