Fieldday på Gålö

Fieldday Gålö 15 - 16 juni

Från Lördag, 15 Juni kl 10:00 till Söndag,
16 Juni kl 17:00
Södertörns Radioamatörer SK0QO inbjuder alla intresserade till fieldday på natursköna Gålö i Stockholms södra skärgård. Besök SKØQO och vår klubbstuga som ligger i en fantastisk skärgårdsmiljö.
Försäljning av mat o dryck - Grillning - Lotteri - ”Pröva på RPO”
Kör radio från klubbstationen eller tag med egna grejor. Aktivera SMFF 0921.

Båda dagarna:
Naturstig med frågor - Vinster till de som lyckas bäst !
Bakluckeloppis: Tag med det som du vill sälja!

Workshop: Tag med din antenn och få den uppmätt med proffsinstrument. Bl a Nisse SM0FNV kommer att finnas på plats.

Det finns gott om plats finns för egna experiment. Det finns också möjlighet till Grillning och Bad (för modiga) i havsviken 100 m från stugan.
Viss möjlighet till övernattning genom enkel camping finns. Hör då av dej till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen för att få en plats. Eller hör om det finns lediga rum hos Ekuddens Vandrarhem, 200 m från vårt QTH. (ekuddensvandrarhem.se)

Närmare info och vägbeskrivning till Hasslinge på Gålö finns här.

Välkommen till en trevlig familjehelg !
73 från Södertörns Radioamatörer - SK0QO