Museum Ships Event

Museum Ships Event

Lördag - Söndag den 1 - 2 juni pågår Museum Ships Event, ett evenemang där museifartyg från hela världen deltar. Jagare, hangarfartyg, ubåtar, fyrskepp, isbrytare mm. med många fina specialsignaler.
Från Sverige deltar bl a Isbrytaren Sankt Erik som ligger vid Vasavarvet på Djurgården i Stockholm.

Specialcallet 8S0HRA kommer att användas. Lyssna gärna efter oss men ursäkta om vi inte alltid hör då störnivån stundtals är hög. Vi kommer att finnas på 80 - 40 - 30 - 20 och 17 metersbanden.

Fullständig info finns på hemsidan www.nj2bb.org där deltagarlistor och frekvenser finns.

Väll mött 8S0HRA
SK0QO Södertörns Radioamatörer / Lasse FDO