Städdags

Nu är det dags att städa stranden igen!

Som tidigare år samlas vi i år den 1 juni för att städa stranden och områden vid och omkring klubbstugan. Förra året var det ett drygt tiotal ungdomar som trots att det regnade större delen av dagen kämpade tappert och lyckades få ihop en ansenlig mägd skräp som sedan transporterades till sopcontainern av Leffe BQA.

Bland fynden förra året var bl.a ett sovande rådjurskid och en del av en båt. Vi hittade också otroliga TVÅ riktiga flaskpostar!

Som förra året blir det också lite tävling med fina priser och vi avslutar med att grilla så ingen ska behöva gå hungrig från städdagen.

Om du är intresserad att delta så hör av dig till Robban TAE eller Christer BFC på mail eller telefon så vi vet hur mycket mat som behövs. Vi räknar med att hålla på mellan kl 10-14 ca.

Läs mer om städdagen förra året här.

Städning

Klicka på bilden!