StartVad vi görKurser2013 - KurserNu är vårkursen igång

Nu är vårkursen igång

Nu har vårkursen startat och ett tiotal elever samlades för den första dagens genomgångar. Dagen bjöd på tunga ämnen som reglementen och bestämmeler, störningar, elsäkerhet mm.

Som på tidigare kurser var det flera långseglare bland deltagarna som upptäckt att amatörradion kan vara ett intressant och värdefullt komplement till den maritima båtradion eftersom man kan ha kontakt med de här hemma medan man är ute på sin långsegling.

Nedan några bilder från den första dagen. Här är det Christer BFC som går igenom varför störningar kan uppkomma och vad man kan göra åt det.

Kurshelg3-p

Kurshelg4-p