StartVad vi görKurser2013 - KurserKurs för amatörradiocertifikat

Kurs för amatörradiocertifikat

look it upAmatörradiokurs På Södertörn - Bli sändaramatör

Vårens studiecirkel med start i februari. Totalt blir den sex dagar fördelat över tre helger och hålls i Kvarnbäcksskolan i Jordbro, ett par mil söder om Stockholm.

Lördag - Söndag 16-17 februari kl 08.30 -17.00, dag 1-2
Lördag - Söndag  16-17 mars kl 08.30 - 17.00, dag 3-4
Lördag - Söndag 6-7 april kl 08.30-17.00, dag 5-6

Kursen är en grundkurs och omfattar elektronik och radioteknik, regler och praktiska övningar i trafik och antennbygge. Vi använder kurslitteratur från SSA. Sista helgen blir det certifikatprov.

Utöver ovanstående tider tillkommer ett enskilt kvällspass med trafikträning på kortvåg under personlig handledning. Tidpunkt för detta kommer vi överens om.

Anmälningsblankett hittar du här . Frågor kan du ställa via e-mail Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen eller till Lasse, 08-500 102 60

Notera att kurs- och medlemsavgift ska vara betalda för att anmälan ska räknas! Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller senarelägga kursen om för få deltagare är anmälda. Då det är knappt om tid för anmälan nu, skicka in din kursanmälan omgående för att säkra din plats!

Välkommen till tre intressanta kurshelger!

73 de Södertörns Radioamatörer genom Lasse - SM0FDO

Södertörns Radioamatörer - SKØQO
www.sk0qo.se

Kursen sker i samarbete med ABF -  Södertörn.

Anmälan till kurs

Klicka på bilden!