Julfesten 2012

Som tidigare år avhölls även i år en julfest med julmat, julsånger, lotterier och allt som hör julen till. Bruno SM5CBV var en av de som besökte festen och han har bidragit med följande text och bilder.

Innan det går att ha fest behöver en hel del saker ordnas. Det ska handlas och lagas en hel del mat och annat. Här nedan lite bilder från förberedelserna:

Här är det potatisen till Jansson som förbereds

Nu har potatisarna fått lite sällskap, ett slags halvfabrikat till Jansson.

Nu tar Jansson form!

Göran XW serverar A-G lite glögg

Diskussioner över en julmust

Det var även ett jullotteri med spännande vinster. Robban TAE skötte dragningen

Ingemar SYQ vann en marmeladburk på lotten!

Göran XW vann den starka senapen och, är det inte en trådlös stektermometer på bordet också? Nu blr det nog en rejäl och smakrik julskinka i sann radioanda!

Per Wallander berättade telehistoria också och bläddrade och läste ur sin GSM-bok

Per dedikerar ett exemplar av boken

Till sist återstår bara att stämma av kassan och städa

Tack allihop för i år! Nästa år blir det en ny julfest!

QSL-lådan kollad 4 nov
Klicka för att se dina kort!

Kommande träffar