Årets julfest 2012

SödRa – Julfest 7 dec kl 19.00anisantaskating

Efter tidigare års lyckade julfester har vi beslutat att ordna julfest även i år. På samma sätt som förra året håller vi till i Kvarnbäcksskolan. Vi träffas under festliga former och det blir julmat, julsånger, lotteri och annat som hör julen till.

Anmälan till Göran SM5XW Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen eller 08-50028818 senast kl 18.00 den 5 december 2012. Avgiften för mat och dryck är 150 kr (100 kr för ungdomar) och det betalar du på plats när du kommer.

En stämningsbild från förra årets julfest

QSL-lådan kollad 4 nov
Klicka för att se dina kort!

Kommande träffar