Ordningen återställd

Till alla som hört av sig med frågor om soffan i klubbstugan kommer nu ett lugnande besked från stugfogden.

Den röda soffa som hängt med sedan början flyttades ut för någon månad sedan och sen dess har flera hört av sig via mail, telefon och på annat sätt och undrat vart den tog vägen och om det kommer någon ersättning. Jocke, vår stugfogde i klubben, har nu sett till att en annan soffa kommit på plats för de som vill sitta och prata framför den mysiga eldstaden i klubbstugan.

Den har inte lika många sittplatser som den tidgare och är heller inte lika mjuk och skön men den kanske ändå fyller sin funktion. För de som vill övernatta i klubbstugan erbjuder den också två sängplatser.

DSC03432-p