25 årigt tuggummi?

wastebasketVisste du att det tar 25 år för ett tuggummi som är slängt i naturen, att brytas ner?

På lördag med start klockan 10 hjälps vi åt med att snygga upp på stranden vid klubbstugan på Gålö. Ju fler vi är, desto fortare går det och desto roligare har vi.

Vi kommer att göra sommarfint och ta bort burkar o annat skräp och det bästa av allt, förutom att vi får snyggt, är att vi får betalt för det!

Vår städning ingår i ett riksomfattande arbete med att städa runt 300 svenska stränder som sponsras av Coca Cola i samarbete med Städa Sverige. Flera hundra idrottsklubbar och andra, främst ungdomar, hjälps åt att snygga upp i närmiljön för allas trivsel.

Vi får snygga strandräddartröjor och dessutom ett värdefullt bidrag till klubbkassan. Vi kommer att bjuda på mat för de som deltar och kul överraskningar under dagen.

Ta med en kompis o kom ut och hjälp till på lördag!