StartQO-nytt

QO-Nytt

QO-nytt är ett nyhetsblad som planeras komma ut ungefär en gång per månad, beroende på om det kommer in intressanta nyheter som vi vill sprida snabbt.
I QO-nytt kan du läsa vad som händer i föreningen, speciella händelser, onsdagsaktiviteter, studiebesök, ev klubbstugenytt etc. Kort sagt ett snabbt sätt att få aktuell information från klubben och ett komplement till vår webbsida.

För att prenumerera på QO-nytt så måste du vara medlem i SödRa. Skicka ett e-brev till adressen Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen  så kommer du med på utskickslistan.