StartKlubbmärken

Klubbmärken

Nu kan du köpa våra fina klubbmärken och dekorera dig själv, din bil och din rigg.
Finns att inköpa på våra onsdagsmöten samt naturligtvis även på kommande fieldday.
Du kan även köpa de flesta av SSAs märken hos oss.

Har du inte möjlighet att komma till våra möten kan du få märkena hemskickade.
Sätt in totalbeloppet plus 12 kr i porto på vårt plusgiro 68 05 89-9 och ange din signal.
Skicka också ett email till kassor(at)sk0qo.se och ange din signal samt vilka märken du vill ha.
Vi skickar sedan dessa så snart beloppet har kommit in på vårt konto. Här kan du skriva in din beställning:

Södra nål
Pris 20 kr