StartVad vi görKlubbstugan2012 - KlubbstuganJocke gör storverk i klubbstugan - igen!

Jocke gör storverk i klubbstugan - igen!

Jocke, WED, är kanske en av de som arbetat mest med vår klubbstuga och byggt både det ena och andra till övrigas nytta och glädje. Nu har han varit i farten igen och fixat till både bild och ljud.

Nu har vi fått möjlighet att ha lite effektivare möten i klubbstugan när vi fått upp snygga hyllor för dator och bild. Tillsammans med den goda stugvärmen som vi nu kan ordna med vår braskasett och veden som Kalle, NUE, släpat ihop i somras har vi nu goda möjligheter att ordna möten större delen av året bara vägen är farbar. Hittills har Lei, BQA, stått för den delen och hållit vägen plogad när det kommit snö.

Tack alla som hjälper till med klubbstugan, även ni som inte finns med i bild och text!

Nedan lite bilder från Jockes provkörning av installationerna fångade av Kalle, NUE.

wed-1-p

wed-3-p