Tack för ett fint QSO

Från Ray i England kom ett tackbrev för ett bra QSO som vi gärna visar upp publikt. Ray kör nästan bara CW och han samlar på telegrafinycklar av allahanda modeller. På hans sida på QRZ.com finns ett antal olika modeller, flera mycket exklusiva.

Ray skickade också med en bild på en av hans nyckar som vi publicerar nedan. Oavsett vad man tycker om telegrafi måste man hålla med om att det är ett konstverk!

Så här skriver Ray:

Hi all,
Great to make contact with your club station with CW sent by Jonas,
Great to hear he was using a fine British Key the Kent Key,
Have a look at the well made and not very expensive British Magpad,
Look at the Video on youtube just type in Magpad,
this is a magnetic paddle that is making a name for its self.
hope to meet your station again
73 for now
Ray
G0EML

Bra jobbat! Jättekul när klubbsignalen hörs på banden och resulterar i positiva mail.

Du hittar hans sida på QRZ.com här.

AGA-chevron-key