StartKursanmälan

Kursanmälan

Kursanmälan

Här anmäler du dig till de kurser som Södertörns RadioAmatörer, SödRa, håller. Ange ditt namn, adress och telefonnummer och ange om du redan är medlem i SödRa. Notera också att anmälningsavgiften måste vara betald innan din anmälan räknas och att avgiften måste finnas på klubbens konto SENAST tre veckor innan kursstart. Anmälan till våra kurser är bindande och anmälningsavgiften återbetalas inte om du inte kommer till kursstarten. Medlemskap i klubben är obligatoriskt och om du inte är medlem tillkommer medlemsavgift.

Jag vet att anmälan är obligatorisk, att anmälningsavgiften måste betalas innan anmälan gäller och att denna inte återbetalas om jag inte kommer till kursstarten. Anmälningsavgiften betalas till Plusgiro 68 05 89-9 SENAST tre veckor innan kursstart.

Avgifter för 2017

(Nya medlemmar efter den 1/7 betalar halv årsavgift för resterande del av det första året)