Sponsor och arbete

Vill du se en häftig antenn på klubben?

Vi har en Mosley PRO96 antenn och rotor Prosistel Big Boy Rotor PST 61 på förslag och behöver finansiera köpet som i dagsläget går utanför vår budget. Masten behöver även modifieras för denna rotor och Leif SA0BQA hjälper oss med det jobbet.

Vill du vara med och ge ett extra bidrag för att vi skall kunna köpa detta fina ekipage så ta kontakt med vår kassör Kalle SM0NUE.

Nu återstår en del arbeten med att färdigställa klubbstugan, några nya deckare och sirener skall installeras samt isolering på vinden, radiorummen färdigställas med elinstallationer mm.

Kan du hjälpa till innan kylan kommer så kontakta mig Jan-Olof SM0IFP eller Kalle SM0NUE för samordning.

antpic2-261

QSL-lådan kollad 4 nov
Klicka för att se dina kort!