En sorglig historia

Den minnesgode minns kanske att vi för några år sedan diskuterade att försöka få tag på en klubbstuga mer lämpad för radiokörande än skolan som vi brukade samlas i. Det kom upp två förslag på klubbstugor som kunde komma ifråga ekonomiskt, en tidigare scoutstuga strax utanför Brandbergen och en på Gålö som tidigare tillhört MHF.

Efter en omfattande enkät där alla medlemmar fick göra sig hörda kom det fram att en majoritet röstade för att vi skulle gå på Gålö-alternativet då den var i ett bättre skick än den i Brandbergen.

En av våra medlemmar, Peter/XMU, hade nyligen vägen förbi den senare och hade dessutom kameran med och kunde fånga följande dystra bilder på den en gång så blomstrande scoutstugan. Det var kanske tur att vi inte bestämde oss för den trots allt.

QSL-lådan kollad 4 nov
Klicka för att se dina kort!