Button-feedback1

Button-nyaartiklar1

Button-foreningsinfo1

Rapport från byggruppen

  • PDF
  • Skriv ut
  • Skicka sidan

Toolkit.medByggandet på shacken fortsätter och nu är det ena radiorummet körklart. Det finns fortfarande en del att göra innan det är klart men nu finns det två fina bordsskivor uppsatta och bekväma stolar för långa uppesittarkvällar framför apparaterna.

Nu återstår att få till antennerna och deras inkoppling mot radioapparaterna på ett bättre sätt. Det finns ideer om någon slags antennväxel eller annan typ av omkoppling mellan de olika antennerna. Dels vill man kunna skilja från allt vid t.ex åskväder men man vill också ha en enkel omkoppling mellan de olika antennerna och deras kopppling till olika apparater. Jordningen måste också ägnas en närmare fundering för att få det på bästa sätt.

Schacket_maj-11Den som har ideer kan höra av sig till Lasse, FDO, t.ex på mail Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen , så sammanställer han tankarna. Om det finns fler som vill komma ut och bidra till bygget så är ni varmt välkomna. Det kommer ju en del helger framgent så det finns alla möjligheter att bidra samtidigt som man får en skön dag ute i skärgården.

Ovan en bild av det ena shacket som nu börjar ta form.

Välkommen till Gålö i helgerna som kommer!

 
Free counters!

QSL-lådan kollad 8 feb
Klicka för att se dina kort!

GTranslate

Våra klubbfrekvenser:

145,425 MHz resp RU6/R3x. För D-star 434.575 Mhz (-2 MHz). På KV: 3633 kHz, varje sönd kl 10.

Feedback

Vi uppskattar alla förslag och ideer. Klicka nedan och skicka oss dina tankar om vår webplats.

In English

We appreciate all feedback on our web-site. Please click below and submit your thoughts and ideas.

Feedback - Klicka här