StartBilderBilder från klubbstuganVårarbete under påskhelgen 2011

Vårarbete under påskhelgen 2011

chiky

Påskarbete på Gålö

Under påskhelgen 2011 var vädret ovanligt bra, temperaturer upp mot 20 grader i solen uppmättes flera av dagarna.

Vid vår klubbstuga var många igång och utförde storverk, var och en på sitt sätt. Det var flera som hjälpt till med att ta hand om de gigantiska rishögar som skapats när träden togs ner i vintras och Leif, BQA, har dragit tunga lass för att flytta undan alla fällda träd.

Under helgen var också antenngruppen ute och fortsatte arbetet med att få upp de antenner som ska upp runt klubbstugan. Läs mer om detta arbete här.

Det blev också tid att köra en hel del radio och bland andra Petri, APH, fick några fina kontakter när han inte kämpade med slangbellan. Kalle, NUE, kämpade med sågen och röjde upp det gamla riset så att Yvonne, YLY kunde kratta fint på slutet. Många hjälpte till med stort och smått och Robert, TAE, fångade en del av aktiviteterna på bild, några av dem ser du nedan.

(du kan klicka på bilderna så blir dom större)

Senast uppdaterad 2011-04-28 19:07

145,425 MHz resp RU6/R3x. För D-star 434.575 Mhz (-2 MHz)