StartMedlemskap

Medlemsansökan

Vill du bli medlem i Södertörns Radioamatörer - SödRa?

Det är enkelt att bli medlem och du behöver inte vara radioamatör för att gå med. Ett teknikintresse och gärna inom radio är kanske bra att ha men du behöver inte vara rymdforskare eller vetenskapsman, det här gör vi för att det är kul och för att lära oss mera.

De aktuella medlemsavgifterna ser du i rutan till höger.

Ungdom är du tills du har fyllt 20, ange i så fall i din födelsedag på anmälan.

Om du blir medlem efter den 1/7 gäller halv medlemsavgift och efter den 1/11 gäller din avgift som ny medlem även för det kommande året.

Skriv in uppgifterna nedan och betala sedan avgiften till Plusgiro 68 05 89-9, så är du medlem. Vi kontaktar dig snarast via e-post med en bekräftelse på anmälan och inbetalda pengar.

Medlemsansökan

Avgifter för 2017

(Nya medlemmar efter den 1/7 betalar halv årsavgift för resterande del av det första året)