StartSenasteEtik och trafikmetoder

Etik och trafikmetoder

Från den internationella amatörradioorganisationen IARU kommer en ny utgåva av handboken Etik och trafikmetoder för radioamatören. Texten är nu översatt till mer än 25 språk och i innehållsförteckningen hittar man bl.a följande rubriker: "Amatörradions ordningsregler", "Hur undvika konflikter?", "Var alltid en gentleman" och en hel del om CW och Contesting, bla hur man hanterar en pile-up.

Författaren skriver själv "This is NOT a document for newcomers only, and this is not a document for DXers only. It is a document as well for old-timers and DXpeditioners" så passa på att hämta hem en kopia och läs när höststormarna börjar blåsa kallt utomhus.

Du hittar den antingen på IARU:s hemsida här  eller på SSA's hemsida, här, där den finns på svenska.

RSS - Nyheter

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!