StartVad vi görField-days2010 - FielddaysFieldday Gålö med bakluckeloppis

Fieldday Gålö med bakluckeloppis

Välkommen till SödRas fieldday på Gålö 4-5  sept. med bakluckeloppis lördag den 4 sept.

Kom med din bil/fordon och sälj de saker du vill bli av med samt träffa trevliga vänner vid vår nya klubbstuga i Hasslinge på Gålö.

Fordon till bakluckeloppisen bokar plats med mail Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen  eller telefon till 0736-780513 till Jan-Olof /IFP

Vägbeskrivning hittar du här

Parkering vid stora vägen 200 meter efter kurvan.

Tag med badkläder om du är sugen på ett dopp i Östersjön, vi vet att det finns vikingar kvar bland våra kära vänner.

Vill du samåka eller boka plats i bil så går det att ordna, lägg ut din förfrågan på vårt forum under samåkning till Fielday Gålö 2010.

Varmt Välkommen

Jan-Olof /SM0IFP

Ordf. Södertörns Radioamatörer - Söd Ra - SK0QO

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!

Etik och trafikmetoder
iaru-logo

Författaren skriver själv "This is NOT a document for newcomers only, and this is not a document for DXers only. It is a document as well for old-timers and DXpeditioners"

Många tips på och sånt som är bra att veta. Läs mer här!