StartSenasteCQ-WPX med hembyggd superantenn

CQ-WPX med hembyggd superantenn

CQ-WPX test med tillfälligt uppsatt vertikal.

I helgen 24-25 mars körde vi CQ-WPX testen på SSB. Utöver våra vanliga antenner satte vi upp en vertikalantenn för 80 m på åkern vid klubbstugan. Antennen sattes upp under torsdag och fredag och togs ned på måndagen.

Vi körde 817 QSO i testen och det är ungefär likvärdigt med fjolårets resultat. Vertikalantennen fungerade bra, men konditionerna innebar att den inte gjorde så stort avtryck på resultatet.

Här nedan en bild när gänget laddar för testen vid den för ändamålet resta superantennen!

Lär också mer om antennen och bygget här!

RSS - Nyheter

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!