StartVad vi görProgrammetKommandeModern amatörradioteknik med Tilman

Modern amatörradioteknik med Tilman

Modern amatörradioteknik med Tilman. 7 febr i Jordbro

Vi får besök av Tilman SM0JZT som tittar in i spåkulan. "Modern amatörradioteknik i fram- och nutid".
Saker som vi reflekterar kring, Hur kan vi använda moderna SDR-radios på ett effektivt sätt? Vi tittar på några nya SDR-radio. IOT "Internet Of Things" inkluderar SDR-radio på distans. Dax att köra igång!

Mötet börjar kl 19.30 och fika finns från kl 19.00. OBS platsen är Kvarnbäcksskolan, Mostensvägen 4, Jordbro.
Vägbeskrivning här
Alla Välkomna!