StartVad vi görKurser2017 - KurserGott resultat på kursavslutningen

Gott resultat på kursavslutningen

Under fem intensiva helger har SödRas höstkurs pågått och det har varit många intressanta diskussioner och tuffa kurspass med flera praktiska övningstillfällen med både bygge och test av en liten QRP-rigg liksom att prova den i verkligheten ute i det närliggande naturreservatet. Utöver teorin har det även varit många praktiska radiopass i våra HF-shack med kontakter såväl på svenska som på engelska liksom med CW.

Den tredje december var det kursavslutning på höstkursen och totalt var det elva delatagare som gjorde provet. Av dessa elva var det sju som klarade båda delproven, bra gjort!

Vi i kursledningen gratulerar till certifikatet och önskar er välkomna till en spännande och utvecklande hobby!

För er som inte riktigt lyckades få alla kryssen i rätt ruta den här gången kommer flera tillfällen att göra om det prov ni missade på. Håll utkik på hemsidan så återkommer vi med mer information.

God jul till er alla!

Christer, BFC