YOTA på Gålö - var med o kör medan du är ung!

Söndag den 17 December siktar vi på att dra ihop ett gäng ungdomar för att aktivera Sveriges ungomssignal under YOTA December!

Signalen aktiveras endast en månad under året och det är högt tryck att få köra SH9YOTA vilket resulterar att det är riktigt roligt att köra!

Vi kan äta pizza till middag tillsammans sen plockar vi så många kontakter som vi kan tills vi tröttnar :)

Hör gärna av er till mig om ni är intresserade!

Vi behöver även ordinarie operatörer från QO som hjälper oss i shacket! :)