StartSenasteSK0QO körde CQ-WW-CW

SK0QO körde CQ-WW-CW

SK0QO deltog i CQ-WW-CW och vi körde 1887 qso. Konditionerna var bättre än under höstens övriga tester. 10 och 15 m banden var visserligen något sämre än under CQ-testen på SSB, men det togs med råge igen på 40, 80 och 160 m. QSO-fördelningen på olika band framgår av bifogade bild.

Värt att notera – flest qso på 80 meter, på 40m kördes DXCC i testen eftersom 103 länder kontaktades, testens sista timme gav näst mest qso:n av samtliga 48 timmar. SK0QO körde CQ-WW-CW

/Ingemar DSF

RSS - Nyheter

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!