StartSenasteKunnig politiker på SödRa-besök

Kunnig politiker på SödRa-besök

Kunnig politiker på SödRa-besök

Till vår stora glädje fick vi idag, måndag 13 nov. besök i klubbstugan på Gålö av Annett Haaf från äldreförvaltningen i Haninge kommun, tillika vice ordf. i Haninge Föreningsråd. Bakgrunden är att SödRa ansökt om att bli godkänd som förening för att kunna söka "övrigt bidrag" inom ramen för äldreförvaltningens ansvarsområde.

Ärendet kommer att avgöras inom de närmaste dagarna. Annett ville gärna inför detta beslut inhämta ytterligare information om vår förening och bekanta sig med några av medlemmarna.

Vi var fyra pensionärer som tog emot henne i strålande höstsol på Gålö och under trevligt samtal åt vi en enkel lunch tillsammans. Givetvis visade vi vår utrustning och berättade om klubbens verksamhet. Annett ställde många frågor, men var redan väl påläst genom vår ansökan och kände till att vi var en av de få föreningar i Haninge som certifierats genom kommunen till "Utmärkt förening".

Vi ger Annett en stor eloge och tack för initiativet till besöket hos oss!

Närvarande från SödRa var Kalle NUE, Lasse FDO, Ulf DWK och Göran XW, som är klubbens kontaktperson med Haninge kommun.

73 de Göran /xw

RSS - Nyheter

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!