Årets Prylmarknad 2017

Årets Prylmarknad 2017

För andra året i följd anordnade vi Prylmarknaden i nya "Skolan Fredrik" d v s yrkesdelen av Fredrika Bremergymnasiet i Handen. Nya fräsha lokaler väl lämpade för ändamålet.
Mycket förberedelser har det varit, och vi startade redan i början av året med bokningar, annonsering mm.

I år var det troligen besöksrekord, ca 320 gäster passerade inträdet, och räknar vi alla säljare och funktionärer närmar vi oss 400.

En mycket effektiv YL-bar med läckra smörgåsar och fika förgyllde tillvaron, och gästerna lät sig väl smaka efter att kanske åkt lång väg.

Utan YL-baren skulle det inte fungera överhuvudtaget!

Många av de gamla trogna säljarna var med även i år. Av kommersiella utställare fanns Limmared Elektronik & Data, VKC Hamshop, Remoterig (SM2O), Pileup AB, SSA Hamshop. SSA-tekniksektion representerades av Tilman /SM0JZT. SSA-QSL-service fanns också på plats med Hasse SM0BYD och Esko SM5AKP.

Stämningen var mycket god och enbart glada miner och beröm fick vi.

Värt att nämna är att vi fick besök från Eskilstunaklubben, där inte mindre än 33 st kom i buss. Detta har blivit en tradition under många år. Efter prylmarknaden ordnades ett besök på Torpedbåtsbasen (SK0MTB) på Gålö under ledning av Christer SA0BFC.

Stort TACK till samtliga som ställt upp för att göra denna dag till en av de mest lyckade prylmarknader vi haft!

Funktionärer, säljare och alla besökare. Även tilll de som sponsrade vårt inträdeslotteri!

Sponsorer till lotteriet:

SM0NUE
Limmared Radio & Data
VKC Hamshop
Remoterig /SM2O
SSA Hamshop
SödRa/SK0QO

Vi syns om ett år igen!

Foto: SM5XW och SM0FDO

Inträdet sköttes av Gunnar SM0BYO och Gun SM0YDQ

Besökarna leds direkt in till YL-baren

Fikat smakar bra

Kl 10.00 prick är det insläpp till försäljningen. Detta sköter vår vaktmästare, Leffe SM0NTM

Lokalen fylls snabbt med köpsugna gäster

SK0TM:s bord med Kåre SM5DSB och Bengt SM0UGV

SödRa:s bord med bl a Bosse SM0SVQ och Åke SM5CBW som säljare

SM0DGW med XYL Berit

SM0FEL och SM1MUT

SM0NCL Christer

SM5FU Åke, medhjälparen heter Isabella

Pileup AB med SM0MLZ Patrik och SM0MDG Björn. Mycket SDR, bl a visades en ny QRP-rigg

VKC-hamshop Peter och Marie

SSA-hamshop med Robban SM0TAE. I bakgrunden Carl Malmqvist

SM0YHL Göran

Göran Eriksson som går på vår certkurs, fotades av sin namne Göran Eriksson SM5XW!

Tre glada "Ham:s" SM5AOG, SM0AIG och SM0BYD

Lotter ska säljas och utestående bordhyror ska drivas in

Dagen avslutades med dragning på inträdeslotteriet. Här ser vi en turgubbe SA0BQL Leffe som får sitt pris