Urusla konditioner under SAC-SSB

Urusla konditioner under SAC-SSB

SK0QO deltog i SAC SSB från klubbstugan. Vi körde 307 qso – 4 på 15m, 69 på 20m, 169 på 40m och 65 på 80m. Operatörer var Leif SM0DSG, Kalle SM0NUE och Ingemar SM0DSF. Istället för att själva klaga på förhållandena kan vi citera OH2BH (sannolik vinnare i sin klass): Now that was something else altogether, something I hope I'll never experience again.

Lady Aurora ran her own show, and all we spectators could do was to sit tight. I thought it couldn't get any worse than the aurora-spoiled SAC SSB 2016 was, but apparently I was wrong, because this was on a still whole new level.

Ingemar -DSF