Telegrafikursen har startat

Telegrafikursen har startat

Måndagen den 16 oktober startade en telegrafikurs på Södertörn. Det är ett resultat av ett samarbete mellan klubbarna i SM0.

Denna kurs drivs av SödRa och vi håller till i Jordbro centrum i ABF:s lokaler Kursen drivs som studiecirkel i samarbete med ABF Södertörn. Ledare är Robban SM0TAE och Lasse SM0FDO.

En annan kurs har startat i Täby i SK0MT:s lokaler under ledning av Tore SM0DZB.

Det är glädjande att så många visar intresse för denna ädla konst! Totalt är det fler än 30 som går kurs i Stockholmsområdet.
Under första kvällen i Jordbro lärde vi ut fyra bokstäver samt två skiljetecken.
Vi ser fram mot en intressant kurs, och hoppas att alla deltagare behåller gnistan!

Lycka till!

Bilden
CW-folket. Nio deltagare plus Robban TAE (t v), men vi har ytterligare fyra som inte kunde komma första dagen.