StartVad vi görProgrammetKommandeTelegrafiutbildning hos SödRa i Jordbro

Telegrafiutbildning hos SödRa i Jordbro

Telegrafiutbildning hos SödRa i Jordbro

Inom distrikt-0, så har vi bestämt att köra två parallella kurser i telegrafi. Den ena kursen på norra sidan av distriktet började den 4 oktober i Täby och leds av Tore/SM0DZB och är fulltecknad.
Den andra kursen på södra sidan, börjar måndagen den 16 oktober och har några platser kvar. Vi kommer köra måndagar mellan kl. 18:30 – 21:00.

Kursen beräknas vara klar april/maj 2018. Platsen är ABF:s lokaler i Jordbro kultur och föreningshus.
Är du intresserad att delta och vill veta mer, så hör av dig till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Södertörns Radioamatörer

adventsljus2.gif