StartSenasteHöstkursen har börjat

Höstkursen har börjat

Nu har höstkursen börjat!

Idag började höstkursen för amatörcertifikatet och elva förväntansfulla och laddade deltagare samlades i vår klubbstuga på Gålö. Det var många som på olika sätt jobbat med elektronik eller teknik och alla var mycket engagreade och ställa kluriga och intresserade frågor.

Den första dagen var tempot högt med en djupdykning i regler, lagar, bokstavering, Q-koder och mycket annat. PÅ eftermiddagen var det elsäkerhet och EMF och mycket annat.

Ute märktes tydligt att hösten är här med regn och rusk och myclet löv på marken men eftersom vi till största delen satt inne så gjor det inte så mycket att vädret var uselt utanför fönstren.

I morgon blir det komponener, kretsar och mycket annat.

Den obligatoriska gruppbilden från kursstarten, påpassligt fångad mellan regnskurarna av Robban TAE

RSS - Nyheter

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!