StartSenasteUngdomsläger GB17YOTA i England

Ungdomsläger GB17YOTA i England

Ungdomsläger GB17YOTA i England,  Gilwell Park, strax utanför London mellan 05 – 12 augusti

Vi har några Svenska amatörer som deltar i det stora ungdomslägret i London med callet GB17YOTA. De som fick förmånen att följa med från Sverige är Kim SAØKIM och Oliver SA5ODJ. Båda gick vår kurs i höstas och tog sina cert då.  Gruppledare är Peter SA2BLV - SSA / FURA

Jag själv och flera andra fick kontakt med dom i dag på 20 m.

Lyssna på frekvenser runt 7100, 14240 och 18145 kHz där de var hörbara i dag och ropa gärna in. Operatörer varierar, och det är många som ska dela på radiotrafiken.

Kolla på cluster och Facebook för att hålla dej uppdaterad.

Men speciellt på http://rsgb.org/main/about-us/yota-2017/gb17yota-live/ där man minut för minut kan följa operatörerna och frekvenser.

Aktiviteten finns också med i DX-bulletinen från ARRL, läs mer här, en bit ner i listan, under "England".

Läs också reseberättelsen från Kim, Oliver och Peter här

73 FDO

80-talet ungdomar från Europa och Asien.

Från Sverige: SA2BLV Peter - gruppledare, SA5ODJ Oliver och SAØKIM Kim.

I shacket Oliver, Kim och Peter.

Del av shacket.

Sightseeing London.

RSS - Nyheter

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!