StartVad vi görProgrammetKommande8SØHRA - Museum Ships Event

8SØHRA - Museum Ships Event

8SØHRA - Museum Ships Event
Lördag 3 - söndag 4 juni

Museiskeppshelg på isbrytaren Sankt Erik vid Vasavarvet, Djurgården, Stockholm.

8SØHRA aktiveras av operatörer från SK0ZA och SK0QO. Lyssna efter oss på banden.

Besökare är välkomna ombord. Det är fri entré till museibåtarna på Djurgården mellan kl 11-17.
Detta arrangeras varje år av NJ2BB Battleship New Jersey.
Denna helg deltar museifartyg av olika slag. Slagskepp, jagare, hangarfartyg, ubåtar, fyrskepp, isbrytare mm från hela världen.
Läs mera på hemsidan www.nj2bb.org där du kan se en lista på alla deltagande skepp.

Evenemanget pågår två hela dygn lördag 00:00 - söndag 23:59 UTC-tider.
Vi kör troligen mest dagtid/kväll, lite beroende på hur många deltagare vi blir.

Anmäl ditt deltagande snarast till Ingemar SM0DSF, Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen och meddela vilken tid eller tider du vill medverka.
Det går också bra att besöka oss, titta på fartygen och kanske prova några QSO med denna eftertraktade anropssignal.
Missa inte chansen till ett toppenarrangemang i fin miljö!

Välkomna!

Manualer till våra klubbstationer

FT2000 Manual

IC7000 Manual