StartSenasteTvå QO-ungdomar deltar i YOTA i augusti

Två QO-ungdomar deltar i YOTA i augusti

IARU international summer camp at Gilwell Park, the UK Scouting HQ, from 5-12 August 2017.

En glädjande nyhet som vi ser på SSA hemsida är att vi har två medlemmar som ska delta i sommarens YOTA-läger i England.

Det är Kim SAØKIM och Oliver SAØODJ som båda gick vår certkurs i höstas.
Det blev endast 2 deltagare som fick möjlighet att följa med från Sverige. Stort Grattis till er båda!

I Yota-camp deltar 80 ungdomar under 26 år från 30 olika länder inom IARU Region 1 (Europa, Afrika, Mellanöstern och norra Asien)
YOTA pågår mellan 5-12 augusti.

Vi hoppas få kontakt med lägret och rapporter längre fram! Lycka till!

Läs mera på YOTA:s hemsida: http://rsgb.org/main/about-us/yota-2017/

RSS - Nyheter

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!