StartVad vi görProgrammetKommandeTemadag antennmätningar

Temadag antennmätningar

Temadag antennmätningar, lördag 13 maj

Lördagen den 13 maj har vi en temadag. Det är Nisse SM0FNV m fl som går igenom hur man mäter upp och anpassar sin antenn.
Du har möjlighet att ta med egna antenner eller göra antennexperiment/bygga på egen hand. Viss material kommer att finnas till självkostnadspris.

Platsen är klubbstugan på Gålö, Haninge. Vi startar från kl 10.00 och håller på till 15-16-tiden eller så länge som behövs.

Grillen är tänd och korv/hamburgare finns att köpa, eller ta med eget.

Alla välkomna!

Södertörns Radioamatörer gm Lasse SM0FDO