StartSenasteAmatörradions dag den 18 april

Amatörradions dag den 18 april

I morgon, den 18 april, firar vi tillsammans Amatörradions dag. Eftersom det inte finns någon standard för det så är det upp till var och en att hitta på ett lämpligt sätt att fira den högtidliga dagen.

För kalenderbitaren finns det även andra celebra dagar i närheten: 20 april är det polkagrisens dag, 21 april är det terrakottakrukans dag och den 26 april firar vi ledarhundens dag och den 27 april är det världstapirdagen! Nyligen klarade vi av lakritsdagen som inföll den 12 april som även var linssoppans dag.

Så sätt igång och baka, leta upp ballongerna och hör hårt! Kanske går det också att slå på radion och fira med ett CW-QSO?

RSS - Nyheter

Saknar du ditt användarnamn?

Om du saknar dina inloggningsuppgifter,

klicka här!