Från Grimeton till rymden

Från Grimeton till rymden.
I onsdags den 5 april höll Nisse SM0FNV ett föredrag om antenner av alla de slag.
Vi fick både historisk tillbakablick samt mycket matnyttigt även gällande moderna varianter.
Imponerar gör Grimetons antenntorn, samt en del av de rundradioantenner med gardiner av trådar.

Då rundradion på kortvåg och mellanvåg alltmer försvinner p g a internet, blir dessa sällsynta.

Ovanligt mycket folk dök upp och det var uppåt 30-talet besökare. Det hela var mycket uppskattat och intresserade besökarna.

Tack till Nisse för ett väl genomfört och intressant föredrag!

Lasse FDO

Några av Lasses bilder från kvällen