SödRas årliga julfest

SödRas årliga julfest - i år på nytt sätt

25-talet SödRa-medlemmar ställde upp på vår julfest i fredags kväll 9:e dec på Restaurang Delvita i Jordbro.
Restaurangen lyste i julens färg genom den nya inredningen i rött o svart.

Alla verkade mycket nöjda med den lite annorlunda julmaten, som för många blev en pizza eller val från den nyligen introducerade persiska matsedeln. Vi blev väl omhändertagna av värden med fru o döttrar, som utöver matsedeln arrangerat ett fint salladsbord som entré. Avslutningen kaffe med pepparkakor o lussekatt bjöd klubben på.
Lotteriet skötte tomten Robban TAE med bravur. Han hade också köpt fina priser, som vinnarna tycktes mycket nöjda med. Jorunn skänkte en inramad akvarell till lotteriet och den valdes av Eva Åström, som blev först att välja. Vinster utdelades också till de som skickat in rätt lösning på SödRa-bladets 2-2016 rebus.

Arrangörerna Jorunn o Göran önskar alla SödRa-medlemmar en riktigt GOD JUL
och Gott Nytt År 2017.

Bif. bilder togs av XW. Fler har utlovats av mästerfotografen Alf NHL.

73 de Göran /xw

Yvonne SA0YLY, Jennie, Ulf SM0DWK, Britt-Marie Restaurangägaren o Jorunn