StartVad vi görProgrammetGenomförda möten2016 Genomförda mötenSödRas julfirande fredag 9/12, kl 18:30 -21:00

SödRas julfirande fredag 9/12, kl 18:30 -21:00

Hej Alla SödRa-medlemmar!
– Nu är ett annorlunda, spännande “julbord” fixat, MEN:

Vi flyttar julfirandet till fredag 9/12, kl 18:30 -21:00 på “Restaurang Delvita” mitt emot Kvarnbäcksskolan i Jordbro.
Här finns gott om P-platser och möjlighet att åka buss 837 från Jordbro station ända fram till entrén.
F.d. Pizzerian är nyligen utbyggd till Restaurang med helt ny inredning, mycket i julens glada, röda färg.

Matsedeln är utökad, utöver den tidigare, med en persisk meny av förrätter, huvudrätter och efterrätter.
Julmust och andra lätta drycker finns i stort urval!
Se Delvitas hemsida här och Facebook: Delvita. Här finns både matsedlar och bilder.

Vi undersöker möjligheten att beställa en specialkomponerad Julpizza med:  Skinka, jul- o prinskorv, bacon, lök, skivade, färska tomater och ost, som beställes i samband med anmälan (Se nedan).

Välkomna till ett annorlunda Julbord!
Var och en beställer på plats det ni önskar ur de digra matsedlarna för priser på huvudrätter mellan 60:-till 219:- SKR, dryck tillkommer. Bestäm er gärna i förväg med hjälp av matsedlarna på nätet! Det underlättar serveringen!

Vi har lovat att meddela Delvita hur många som kommer, men hela 40 platser är reserverade och står till vårt förfogande.
Anmälan till Göran o Jorunn på: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen eller tel 08/500 288 18 senast onsdag 7:e dec 2016, kl 18.

Vi ses väl på Delvita!
73 de Göran o Jorunn