Har du ingen susning?

GPSKänner du dig bortkommen?

Var inte orolig, det finns lösningar för allt... en första hjälp får du på onsdag i klubbstugan!

En GPS kan vara till mycket nytta både i vardagen, på resan, i bilen, båten eller kanske i svampskogen. Principen är enkel, eller är den det?

Men användningen är i alla fall oftast ganska enkel med moderna GPS-apparater med enkla och kraftfulla funktioner. Även de flesta moderna smarta telefoner innehåller en GPS och tillsammans med en mångfald med "appar" kan den ge dig många olika användbara funktioner i din vardag.

Nisse FNV jobbar i vardagen med avancerade system baserade på GPS och han guidar dig i hur GPS fungerar och vad den kan göra för dig och hur du kan använda kartor för navigation med hjälp av din GPS.

Kom och lär dig mer NU på onsdag!

Föredraget börjar kl 19.30 men det finns kaffe från kl 19.

Platsen är klubbstugan på Gålö