StartVad vi görKlubbstuganMissa inte chansen att få städa!

Missa inte chansen att få städa!

Missa inte chansen att få städa!

Nu i helgen 24-25 september kommer vi att vända "upp och ner" på klubbstugan. Det blir storstädning med andra ord. Detta är något som vi gör varje år och det behövs verkligen.

Vi kör detta parallellt med Gålö Gärsars Mila och SEØMILA och det ena utesluter inte det andra.

Vi koncentrerar oss nu främst på stora rummet, köket och toaletten.
Alla möbler och lösa inventarier skall bäras ut. Sedan ska golven svabbas, vartefter det ska bonas.
Vi kommer att sortera sådant som ska kastas, säljas på t ex prylmarknad eller på Tradera. Kanske du har någon idé om hur man får bättre ordning i bokhyllor och mekhörnan. Nu har vi chansen att fixa till lokalerna så det blir ändamålsenligt för DEJ (medlemmarna).

På söndagen när golven torkat ska vi möblera igen.
Vi håller på mellan ca kl 11-16 båda dagarna.

Gun SM0YDQ och Yvonne SA0YLY är de som håller ihop det hela. Yvonne har redan tvättat gardinerna.
Vi bjuder deltagarna på funktionärsmat!

Vid dåligt väder eller för få deltagare (vi måste vara 7-8 st) tvingas vi senarelägga vilket vore synd.

Tag chansen att göra en insats för klubben!

Välkomna !

Städa