StartVad vi görKurser2016 - KurserKurs på Södertörn för blivande radioamatörer

Kurs på Södertörn för blivande radioamatörer

Kurs för blivande radioamatörerAmatörradiokurs på Södertörn

För dej som vill bli radioamatör.
Totalt fyra helger och en provhelg. Beroende på förkunskaper kan du behöva plugga hemma mellan kurstillfällena för att få full behållning av kursen.

Tider 08.30-17.00 alla dagarna

Del 1. 1-2 oktober
Del 2, 22-23 oktober
Del 3, 12-13 november
Del 4, 19-20 november

Provhelg med repetitionsmöjlighet, 3-4 december

Något utökat innehåll jämfört med tidigare år med inriktning på mera praktiska övningar med elektronik, antennbyggen samt trafikteknik.
Nytt är även strålsäkerhet.

Anmäl dej senast den 12 september för att förvissa dej om plats. OBS! Kursavgiften måste finnas på SödRas postgirokonto innan anmälan räknas.
Minsta antal deltagare 8 st.

Kurslokal är klubbstugan på Gålö, Haninge kommun. Vi kan ordna transport från pendeltåg till Gålö.

Välkommen till intressanta kurshelger!
Södertörns Radioamatörer

Anmälan till kurs