StartVad vi görKlubbstuganÖppet hus i klubbstugan på söndag

Öppet hus i klubbstugan på söndag

Nu på söndag är det öppet hus i klubbstugan igen, det sista för den här sommaren.

Som vid tidigare tillfällen är det inget särskilt program förberett utan det är du och de andra besökarna som gör dagen till det ni vill att den ska vara. Ta med något kul som du vill visa, riggen du köpt eller dina senaste QSL-kort, ta med radion och kör lite QRP från det sommarsköna Gålö eller ät något gott vid grillen som naturligtvis är varm.

Riggarna i klubbstugan står naturligtvis också till ditt förfogande om du vill testa konditionerna.

Vattnet är sommarvarmt och kanske känner du för ett dopp också.

Platsen är alltså vid klubbstugan på Gålö och vi håller öppet från kl 11 och fram emot 17-tiden.

Vägbeskrivning hittar du här