StartVad vi görKlubbstuganNu är huset öppet igen!

Nu är huset öppet igen!

Öppet hus hos SödRa på Gålö!

Passa på att besöka klubbstugan nu under semestern där du kan köra radio, fika och umgås med andra medlemmar och radioamatörer och kanske ta ett dopp vid den nya fina bryggan.

Klubbstugan är öppen nu på söndag, den 31 juli mellan ca 11-17.

Det är inget speciellt program utan det blir så trevligt som vi gör det tillsammans!

Har du möjlighet att ta med något kul du byggt som du kan visa eller nya fina riggen du handlat på loppis eller något annat av allmänt intresse så är det extra trevligt. Passa på att köra lite radio med våra nya antenner och utnyttja de låga brusnivåerna som skärgården har att erbjuda.

Grillen är tänd, servering av hamburgare och korv.
Möjligheter till bad finns i det 20-gradiga vattnet.
Även en del jobb med VHF-UHF projektet återstår så är detta ditt intresse finns möjligheter att bidra.

Packa ihop familjen i bilen och spendera en dag ute i Stockholms vackra skärgård!

Alla är lika välkomna, oberoende av klubbtillhörighet, radioamatör eller inte!
Kommande öppethusdag är söndagen den 14 augusti.

Välkomna!

73/ Lasse FDO