StartVad vi görKlubbstuganÖppet hus på Gålö

Öppet hus på Gålö

Välkommen till öppet hus på Gålö, söndag den 17 juli!

Utan något speciellt program, men du har möjlighet att arrangera något själv t ex ta med något projekt, kör portabelt. radiotrafik från klubbstationen, träffa nya och gamla vänner.
Grillen är tänd, servering av hamburgare och korv.
Även en del jobb med VHF-UHF projektet återstår så är detta ditt intresse finns möjligheter att delta.

Platsen är Klubbstugan på Gålö.
Öppet från kl 11 och vi håller på framåt 17 -tiden.
Vägbeskrivning finns här

Alla är lika välkomna, oberoende av klubbtillhörighet, radioamatör eller inte!
Senare öppethusdagar är söndagen den 17 juli, söndagen den 31 juli samt söndagen den 14 augusti.

Välkomna!

Du kan läsa mer på Facebook