Telegrafi! - Temadag på Gålö

Telegrafi! - Temadag på Gålö
Lördag 14 november handlar det om telegrafi, inlärnings- och träningstips. Mottagning och sändning.

Plats: klubbstugan på Gålö, tid: 11.00-16.00

Alla som tycker telegrafi är spännande är välkomna oavsett klubbtillhörighet! Du kanske har egna tips eller något bra program/app att visa?

Detta är ingen egentlig kurs utan vi går igenom hur man lägger upp en inlärning och träning med olika hjälpmedel. Bra för rena nybörjare eller för dej som har kommit en bit på vägen.

Vi beställer gemensamt en bit mat från Gålögrillen under dagen, eller ta med eget och värm i Micro.

Välkommen!