Button-feedback1

Button-nyaartiklar1

Button-foreningsinfo1

Höstkursen 2014

  • PDF
  • Skriv ut
  • Skicka sidan

Kurs för amatörradiocertifikat hösten 2014

look_it_up

Höstens certifikatkurs pågår under hösten med start 4 oktober och hålls vid vår klubbstuga på Gålö alternativt i Kvarnbäcksskolan i Jordbro.
Kursen är en grundkurs och omfattar elektronik och radioteknik, regler och praktiska övningar i trafik och antennbygge. Vi använder kurslitteratur från SSA.

100717_13Kursen pågår under åtta dagar mellan kl 8.30-17 och vi försöker också ordna extra trafikövningar några kvällar utanför kurstiden om intresse finns. Provtagning för certifikat sker sista dagen.

Kursdagar:

4-5 oktober
25-26 oktober
8-9 november
22-23 november

 

Klubbstugan ligger vackert vid sjön och det finns möjlighet att ta en tur i skogen eller ta med boken ut i solen på under rasterna. Det blir teori varvat med praktik och övningar.

Lunch äter vi vid klubbstugan eller så åker vi till grillen där det finns husmanskost och pizza. Lunchen ingår inte i kursavgiften men fika och morgonmackor bjuder vi på. Vill du ha egen mat med dig och värma så finns det spis och mikrougn.

Kursavgiften är 550 kr, ungdom under 20 år betalar halva kursavgiften. Kurslitteratur 350 kr tillkommer. I kursavgiften ingår anteckningsmaterial och fika under kursdagarna.

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen för att skicka en intresseanmälan redan nu via mail till kursgruppen så tar vi kontakt med dig.

Eftersom kursen är avsedd för klubbmedlemmar, tillkommer medlemsavgift om 200 kr för Dig som ej redan är medlem i SödRa. För dig som ska gå kursen bjuder vi på resterande del av årsavgiften för 2014 och avgiften gäller även för 2015. För ungdom under 20 år gäller att medlemsavgiften är 75 kr. Familjemedlem betalar 100 kr.

Vägbeskrivning hittar du här.

När du sedan anmäler dig till kursen så är anmälan bindande. Kursavgiften samt medlemsavgiften skall betalas omgående till klubbens Plusgiro 68 05 89-9 för att anmälan ska räknas. Kurslitteraturen kan betalas vid kursstarten men säg gärna till vid anmälan att du vill ha böckerna så det finns så det räcker. Har du redan böcker, eller kan låna av någon, så behöver du alltså inte köpa dom hos oss.

Vi kommer att vara aktiva på kortvåg, VHFoch UHF med klubbsignalen SKØQO under kursen.

Har du frågor kan du skicka dem till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .

Anmälningsblankett här

Kursen anordnas i samarbete med ABF

Mycket välkomna!

 
Free counters!

GTranslate

Våra klubbfrekvenser:

145,425 MHz resp RU6/R3x. För D-star 434.575 Mhz (-2 MHz). På KV: 3633 kHz, varje sönd kl 10.

Anmälan till kurs

Avgifter för 2018

Medlemsavgift
Vuxen 250kr
Under 20 år 75kr
Familjemedl 125kr
Nya medlemmar efter den 1/7 betalar halv årsavgift för resterande del av det första året
Nya medlemmar efter den 1/11 betalar nästa års avgift som gäller resten av året och för hela nästkommande år.

Kursvgifter för 2017

Kursavgift
Vuxen 550kr
Under 20 år 275kr
(fika och anteckningsmtrl ingår men medl.avg tillkommer)
Bokpaket (SSA) 300kr

Feedback

Vi uppskattar alla förslag och ideer. Klicka nedan och skicka oss dina tankar om vår webplats.

In English

We appreciate all feedback on our web-site. Please click below and submit your thoughts and ideas.

Feedback - Klicka här