Heldag om Raspberry Pi

Raspberry Pi - Temadag om och med en liten billig enkortsdator.

Lördag den 15 november på Gålö kl 11.00-16.00

Med Jan-Olof SMØIFP

*Så här kommer du igång - Vi skapar första minnet som du startar med.

*Så här väljer du olika versioner av Linux.

*Anpassning till rätt tid och Svenska.

*Sätt upp den egna mediacenter och titta på SVTPlay, Youtube, Vimeo och annat i ljud, bild eller videoformat.

*Låt din Raspberry Pie styra din D-STAR-Hotspot eller D-STAR-Repeater via DVRPTR och analog radio t.ex Kenwood TM-D700.

*Så här kontrollerar du din Raspberry Pie Headless, dvs utan skärm och tangentbord.

*Vi tittar på skillnaden mellan Raspberry Pi och Banana Pi.

*Tid för stöd och hjälp till dom som vill implementera någon funktion på egen Raspberry Pie/motsvarande.

Jan-Olof SMØIFP